Hver versjon av Storyboard That har en annen personvern- og sikkerhetsmodell som er skreddersydd for forventet bruk.
Alle storyboards er offentlige og kan ses og kopieres av noen. De vises også i Googles søkeresultater.
Forfatteren kan velge å forlate storyboardet eller merke det som Unotert. Unoterte storyboards kan deles via en lenke, men ellers forblir skjult.
Alle storyboards og bilder er private og sikre. Lærerne kan se alle elevene sine storyboards, men elevene kan bare se sine egne. Ingen andre kan se noe. Lærere kan velge å senke sikkerheten hvis de vil tillate deling.
Alle storyboards er private og sikre på portalen ved hjelp av sikkerhetsklassifisering av bedriftsklasse hostet av Microsoft Azure. Innenfor portalen kan alle brukere se og kopiere alle storyboards. I tillegg kan noen storyboard gjøres "sharable", der en privat lenke til storyboardet kan deles eksternt.
Ja! Du finner vår W9 her. Send alle fullførte innkjøpsordrer via e-post til Orders@StoryboardThat.com for raskere behandling.
Lær mer om betaling med innkjøpsordre.Ikke noe problem! Vi har et månedlig alternativ. Kjøp et abonnement og avbryt når som helst før måneden er oppe.
Du kan kjøpe så lite som en måned. Avbryt abonnementet ditt når som helst.
Ja, hvis du ber om to uker etter belastningen og ikke har brukt Storyboard That, vil vi gjerne tilbakebetale pengene dine.
Du blir ikke belastet etter at du har kansellert et abonnement. Hvis du tror at du tidligere har kansellert og dette er en feil, kan du sende oss et skjermbilde så hjelper vi deg gjerne.
Absolutt, hvis du ikke er fornøyd med Storyboard That, refunderer vi deg innen 30 dager.
Nei. Den pedagogiske versjonen er designet og priset rundt skolelærere som jobber med barnehage gjennom videregående skole. Hvis du ikke er lærer, vil du finne ekstrafunksjonene unødvendige og en individuell konto er ofte rimeligere. Hjemmeskolelærere er velkomne og oppfordres til å bruke den pedagogiske utgaven.
Vi vil beholde storyboards i minst ett år etter at du har kansellert abonnementet. Vi vet at mange av lærerbrukerne våre vil at storyboards og oppgaver skal være der etter sommerferien.
Alle studentdata blir automatisk slettet fra utløpte gratis prøvekontoer og utløpte betalte kontoer etter 30 dager. Betalte abonnenter kan velge å oppbevare studentdataene sine i opptil ett år etter avsluttet abonnement. Fra lærerpanelet klikker du på "Administrer sikkerhet" og oppdater innstillinger for dataoppbevaring.
Kontakt oss på Orders@StoryboardThat.com med spørsmål.
* 30 Dagers Pengene-tilbake-garanti . Kun nye Kunder . Full Pris Etter Introduksjonstilbud
Begrenset funksjon
Tilgang for enkeltbruker
Ubegrenset Funksjon
Tilgang for Enkeltbruker
Ubegrenset funksjonstilgang
for flere koblede brukere
Google Classroom Assignment Integration
Rostering med Google
Rostering med Clever Library
Rostering med Clever Sync
Rostering med Classlink
Canvas LTI 1.3
Skoologi LTI 1.3
Blackbaud LTI 1.3
Buzz LTI 1.3
D2L LTI 1.3* Merk - Utdanningsversjonen er bare tilgjengelig for lærere. I tillegg er personvernet og sikkerheten for utdanningsmodus mot bedriftens moduser designet for deres respektive bruk.
Fra uavhengige skapere til kreative team på Fortune 500-listen, tilbyr plattformen vår verktøyene for å visualisere ideer raskere enn noen gang før.
LAG MITT FØRSTE STORYBOARD