Hver version af Storyboard That har en anden privatlivs- og sikkerhedsmodel, der er skræddersyet til den forventede brug.
Alle storyboards er offentlige og kan ses og kopieres af nogen. De vises også i Googles søgeresultater.
Forfatteren kan vælge at forlade storyboardet offentligt eller markere det som Unoteret. Unoterede storyboards kan deles via et link, men ellers forbliver skjult.
Alle storyboards og billeder er private og sikre. Lærerne kan se alle deres elevernes storyboards, men eleverne kan kun se deres egen. Ingen andre kan se noget. Lærere kan vælge at sænke sikkerheden, hvis de ønsker at tillade deling.
Alle storyboards er private og sikre på portalen ved hjælp af Enterprise Class-filsikkerhed hostet af Microsoft Azure. Inden for portalen kan alle brugere se og kopiere alle storyboards. Derudover kan ethvert storyboard laves "sharable", hvor et privat link til storyboardet kan deles eksternt.
Ja! Du kan finde vores W9 her. Send alle udfyldte indkøbsordrer til Orders@StoryboardThat.com, så går behandlingen hurtigere.
Læs mere om betaling med indkøbsordre.Intet problem! Vi har en månedlig mulighed. Køb et abonnement, og opsig det når som helst, inden måneden er gået.
Du kan købe helt ned til én måned. Du kan opsige dit abonnement når som helst.
Ja. Hvis du beder om det inden for to uger efter betalingen og ikke har brugt Storyboard That, giver vi dig gerne pengene tilbage.
Du bliver ikke opkrævet, efter at du har opsagt et abonnement. Hvis du mener, at du allerede har opsagt, og at der er sket en fejl, kan du sende os et skærmbillede, så hjælper vi dig gerne.
Absolut. Hvis du ikke er tilfreds med Storyboard That, giver vi dig pengene tilbage inden for 30 dage.
Nej. Undervisningsversionen er udviklet og prissat til lærere, der underviser fra børnehaveklasse til gymnasiet. Hvis du ikke er lærer, får du ikke brug for de ekstra funktioner, og en individuel konto er ofte billigere. Forældre, der hjemmeunderviser, er meget velkomne til at bruge undervisningsversionen.
Vi gemmer dine storyboards i mindst ét år, efter at du har opsagt dit abonnement. Vi ved, at mange af vores lærere gerne vil have deres storyboards og opgaver liggende, når sommerferien er slut.
Alle elevdata slettes automatisk 30 dage efter, at en gratis prøveperiode eller en betalt konto er udløbet. Betalende abonnenter kan vælge at få deres elevdata gemt i op til ét år efter abonnementets udløb. Klik på »Administrer sikkerhed« i lærerens oversigt, og opdater indstillingerne for opbevaring af data.
Kontakt os på Orders@StoryboardThat.com, hvis du har spørgsmål.
* 30 Dages Pengene-tilbage-garanti . Kun nye Kunder . Fuld Pris Efter Introduktionstilbud
Begrænset funktion
Adgang for enkeltbruger
Ubegrænset Funktion
Adgang for Enkeltbruger
Ubegrænset funktionsadgang
for flere tilknyttede brugere
Google Classroom Opgaveintegration
Rostering med Google
Rostering med Clever Library
Rostering med Clever Sync
Rostering med Classlink
Canvas LTI 1.3
Skoologi LTI 1.3
Blackbaud LTI 1.3
Buzz LTI 1.3
D2L LTI 1.3* Bemærk - Uddannelsesversionen er kun tilgængelig for lærere. Desuden er privatlivets fred og sikkerhed for pædagogiske versus corporate modes designet til deres respektive anvendelser.
Fra uafhængige skabere til kreative teams på Fortune 500-listen, leverer vores platform værktøjerne til at visualisere idéer hurtigere end nogensinde før.
LAVE MIT FØRSTE STORYBOARD